Lessen en tarieven

Omdat de zaal tijdelijk gesloten is, door de strakke regels rondom het corona virus, geef ik nu online les in de weekenden! Deze lessen zorgen er voor dat het immuunsysteem en zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Meld je aan via het contactformulier.

Mocht de zaal weer open gaan: wekelijks op de woensdagavond van 18:00-19:15 in het Statenkwartier Den Haag. Deur gaat open om 17:45. Dan kunnen we op tijd beginnen!

Deze les van 75 minuten, bestaat uit een warming up (Reshen) voorbereidende oefeningen, ademhalingstechnieken, zelfmassage, meditatie en het aanleren van een vorm. De vorm aanleren gaat natuurlijk niet in 1 keer. Er zijn vele vormen in Qigong. Elke les gaan we een stapje verder. Ik werk graag met kleine groepen. Maximaal 8 personen.

Locatie :

Studio Delphine Yoga&Massage.

Van Beverningkstraat 118, Den Haag

www.delphineyoga.com

Tarieven:

Losse les van 75 minuten €20,-

5-lessen kaart € 85,- ( € 17,- per les en 2 maanden geldig)

10-lessen kaart € 150,- ( € 15,- per les en 6 maanden geldig)

Privé les € 50,- per uur, met 2 personen € 80,- per uur

Tijdens deze les staat u centraal en worden de oefeningen aangepast op uw wensen. Dit mag ook met 2 personen.

Workshops op locatie.

Heeft u interesse? Meld u aan via onderstaand formulier en ik zal contact met u opnemen of stuur een email naar info@joychi.nl

Het volgen van de Qigong lessen is altijd voor eigen risico. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts of medisch specialist.

* Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt voor verder overleg over de Qigong lessen en zullen worden verwijderd indien dit gewenst is.